dijous, 10 de juny del 2010

Anegats

Amb els mallorquins Anegats es confirma el quart grup que actuarà dissabte dia 3 a Ferreries. Anegats ve a Ferreries a presentar el seu quart disc "Paraules".

8 comentaris:

 1. Tant defensors de Menorca que sou, haurieu de saber que açò mata sa cultura i llengua de Menorca. Es trist que es reemplaçin paraules catalanes per menorquines, i més encara un acte d'aquests a les Balears.

  ResponElimina
 2. No veig que ningú reemplaci res... Si t'hi fixes, de moment, tots es grups i escriptors que hi participaran, tret d'Obrint Pas, són menorquins o mallorquins.

  ResponElimina
 3. Encara esteim així? Fan falta molts acampallengües a Menorca!

  ResponElimina
 4. Què és exactament que dius q mata? ¬¬'
  Estic contentíssíma que venguin anegats i obrint pas!
  Lina

  ResponElimina
 5. sempre toquen es mateixos... realment a algú li agrada Obrint Pas?

  ResponElimina
 6. anònim 1, no saps ni que dius. Sa prova més clara que tots rallam sa mateixa llengua i que tots som una mateixa realitat és que no hi ha res de Catalunya a s'Acampallengua. Tot és illenc i valencià (obrint pas). Som grans, i ho demostrarem. Visca Menorca.

  ResponElimina
 7. Obrint Pas serà sa segona vegada que venen a Ferreries, sí. Però trob que per dues vegades no es pot dir "sempre" tampoc.

  De fet, me sembla que si repeteixen deu ser precisament perquè agraden...
  Àngel

  ResponElimina
 8. Tot es sa mateixa cultura! Sa cultura catalana! No passis pena que tenim més amb comú amb un de Valencia o de Girona, que no amb un d'Andalusia.
  Visca sa nostra cultura... sa catalana, que ens agermana a tots!
  SORT PER MENORCA! No siguem ingenus
  Mallorquí.

  ResponElimina